Un drink sambata seara

1 februarie 2009 at 14:24 (pagini de jurnal)

Prima zi de vacanta;si n-am avut altceva mai bun de facut decat sa ma duc la improvizatia aia de bar vis-a-vis de biserica- ironic nu?-popa slujeste ,oamenii danseaza.

M-am asezat la o masa – mi-am luat o suta de ceva cu aroma de alexandrion si am inceput sa casc urechea la povestitori.Initial am fost atent la talentu` unuia ,d-ala cu studii superioare 8 clase, de a improviza o poveste despre mostenirea lui-cum ca ar avea vreo 4000 m2 undeva pe Valea Doftanei-de la tacsu`.Sa nu mai spun ca il vinde cu 300 euroi metru si e miliardar cu oi.Bine , nu pot sa neg ca a mai pomenit de ceva vile prin Stefanesti, da nu se pune ca nu eram atent.

Altu`, prietenu x, expert in fantome, isi aduce aminte cum s-a intalnit intr-o noapte pe drum cu draq si a dat cu masina peste el..da destept baiatu`.

Cel mai tare orator dintre toti era aseara unu` Iaca.Fruntas de celula,a incercat toate ierbile de pe piata si si-a tras si un tatuaj cu fosta iubita pe posterior de necaz ca l-a lasat.Are afaceri cu toti bastanii si banii, nu mai spun ca il enerveaza.Pana la urma s-a indurat unu sa-i dea o bere,pai na saliva saracu pe la mese povestind.

Ce mai plictiseala!MAi frumos e cand iese cate o partida de wrestling.Locuri pentru vatamati sunt destule vis-a-vis ,asa ca nu e nici o problema

Cam asta e sambata seara …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: