Desene

3 februarie 2009 at 16:21 (Timp liber)

M-am trezit destul de devreme azi pentru o zi de vacanţă.Buimăcit dupa o noapte în care vecinii au avut muzica la maxim …asta ma enervat .cum să dai frate luni seara petrecere?dar în fine ,mi-a trecut;coborând spre baie am cazut lat pe scări, ma ajutat nespus să ma trezesc.Totuşi să nu lungesc , m-am retras din nou în camera mea cu gândul sa mai trag un pui de somn.
Am butonat puţin telecomanda de la tv şi n-am găsit nimic interesant;m-am oprit puţin la canalele de animaţie pe care le mai frecventez cate o dată.
Am rămas complet dezamăgit de desenele deplorabile pe care le pot difuza în ziua de azi posturile de animaţie.Să vă dau nişte exemple pe care am avut nenorocul să le vad: Billy şi Mandy,Camp Lazlo,Prietenul meu de sală,Ben 10,Transformers..,-ce ar trebui să inveţe copii din desenul ăsta: cum sa „exfolieze nasul lui Billy”,cum sa agaţe femei sau cum să se lupte cu Moartea sau să vorbească prostii sau şi mai bine cum să se bată ? şi mai sunt multe astfel alte panarame,ca altfel nu le pot numi, care nu oferă copiilor,că lor le sunt adresate, absolut nimic de învaţat.
Şi mai ne întrebăm de ce copii ştiu multe lucruri pe care mult mai târziu trebuiau să le afle.Nici măcar să râzi n-ai cum la astfel de chestii.Să nu mai vorbim de faptul că ,un copil nici măcar să inveţe să vorbească corect nu poate datorită aberaţiilor astea.
Unde sunt desenele alea pe care adoram să le văd când eram mic.. alea de pe Cartoon Network in engleza-păi de acolo am învăţat eu puţină engleza, cu Lonney Tunes(faimosul What-s up doc?),Tom and Jerry,The Jetsons,Flinstone,Jonny s Quest,Secret Squirrel,Old Scooby Doo,Pink Panter,Poppey,Whoody ciocănitoarea,mai era unu mijto cu 2 urşi şi un vânator într-un parc dar nu mai ştiu cum se numea ..decât de Jelly Stone Park mi-aduc aminte din ăsta;iar mai ştiu de unele cu o gaşcă de pisici in oraş..multe le-am uitat.Am copilărit cu ele,după părerea mea erau mult mai reuşite decât cele din zilele astea.Desenele Hannah Barbera.E frumos sa-ţi aduci aminte,poate şi voi vă aduceţi aminte de ele şi aţi putea recunoaşte că nu erau aşa violente,agresive,cu prezentări de afectiuni amoroase ….si tot felul de lucruri care n-ar trebui să fie.
Păcat….

Uite un desen care merită văzut:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: